אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

עמוד הבית / מאמרים / תזונה בריאה מפחיתה את הסיכון לתחלואה חמורה בקורונה

תזונה בריאה מפחיתה את הסיכון לתחלואה חמורה בקורונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

במסגרת מחקר התצפית הפרוספקטיבי נערך מעקב אחר 592 אלף נבדקים מבריטניה וארה”ב במהלך שנת 2020, כחלק ממחקר מבוסס טלפונים חכמים, שעסק בתסמיני מחלת הקורונה.

הערכת דפוסי הדיאטה לפני תקופת התצפית בוצעה באמצעות שאלונים, כאשר ציונים גבוהים ניתנו לדיאטה עשירה בצריכת פירות, ירקות ודגנים מלאים.

במהלך המחקר, כ-32 אלף נבדקים פיתחו קורונה. נבדקים שקיבלו ציונים גבוהים הדגימו סיכון נמוך ב-9% לחלות בקורונה וסיכון נמוך ב-41% לפתח תחלואה חמורה, בהשוואה לנבדקים שקיבלו ציוני דיאטה נמוכים. הקשר ההופכי שניצפה בין איכות הדיאטה ובין הסיכון לתחלואה בקורונה היה משמעותי יותר בקרב נבדקים שחיו באזורים המאופיינים בסטטוס סוציואקונומי נמוך.

 

לידיעה>>

כתבות נוספות

וובינרים קרובים

☉ בחסות ד”ר סמואלוב
    תסמונת קדם וסתית (PMS) – מה חדש בטיפול?
☉ בחסות חברת אבוט 
    HMO להגנה חיסונית בתינוקות- עדכונים בחזית המדע

חברות בפוקוס

Eli Lilly

0מאמרים
0וובינרים
76עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

כניסה לאזור מוגבל

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת משתמשים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

או

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולהסכם הפרטיות