אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

עמוד הבית / מאמרים / ריבוי מסעדות של מזון מהיר וסוכרת מסוג 2

ריבוי מסעדות של מזון מהיר וסוכרת מסוג 2

שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

מחקר לאומי גדול שנערך בארה”ב מצא כי מגורים בשכונות בהן קיימת זמינות גבוהה של מזון מהיר מעלים את הסיכון להתפתחות סוכרת מסוג 2.

המחקר – שמתאפיין במגוון גיאוגרפי גדול – מתבסס על מידע על מעל ל-4 מליון פנסיונרים, המתגוררים במרבית חלקי ארה”ב. נבדקה הזמינות של מזונות מהירים בהשוואה לחנויות לממכר סוגי מזון אחרים והקשר עם ארבעה אזורי מגורים שונים (עירוני וצפוף, עירוני ולא צפוף, פרוורים וכפרי).

לאחר ריבוד לאזור המגורים נמצא כי 14.3% מהמתגוררים באזור עירוני צפוף פיתחו סוכרת מסוג 2, בעוד שהשכיחות הנמוכה ביותר נצפתה בקרב אוכלוסיות המתגוררות בפרוורים ובערים קטנות.

באופן כללי, נמצא כי השפעת התזונה על היארעות סוכרת מסוג 2 הושפעה ממידת העירוניות, אך לא הושפעה מהאזור במדינה.

 

לידיעה>>

וובינרים קרובים

☉ חשיבות בריאות האשה בתקופת טרום ההריון
☉ חשיבות והשלכות הבריאות הגופנית במהלך ההריון
☉ האם ההמלצות לתוספים מסתכמות בברזל וחומצה פולית?

☉ מה זה פרפור פרוזדורים ולמה הוא מעלה את הסיכון לשבץ? (לרבות אפשרויות זיהוי/אבחון/תסמינים/גורמי סיכון וכו)
☉ מה אפשרויות הטיפול להורדת הסיכון ללקות בשבץ?
☉ מה המשמעות של היענות נמוכה לטיפול?
☉ מה התפקיד של רוקח הקהילה בשרשרת הטיפול של נוגדי קרישה?

חברות בפוקוס

Eli Lilly

0מאמרים
0וובינרים
76עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

כניסה לאזור מוגבל

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת משתמשים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

או

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולהסכם הפרטיות