אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

עמוד הבית / מאמרים / צריכת חלבון בדיאטה ממקורות שונים והסיכון להיארעות סוכרת: מחקר לאומי מסין

צריכת חלבון בדיאטה ממקורות שונים והסיכון להיארעות סוכרת: מחקר לאומי מסין

שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

מחקר הקוהורט שנערך בסין בחן קשרים בין צריכת חלבונים ממקורות מזון שונים והתפתחות סוכרת. נכללו 16,260 נבדקים ללא סוכרת בתחילת המחקר. תועדו מקורות החלבון שנצרכו וכמות החלבון שנצרכה. לאורך חציון מעקב של 9 שנים 6.8% מהנבדקים פיתחו סוכרת. נצפו מספר דפוסים נבדלים של צריכת חלבונים ממקורות שונים והיארעות סוכרת, ובאופן ספציפי נצפה קשר בצורת U בין צריכה כללית של חלבונים, צריכת חלבונים מדגנים מלאים ומעופות והיארעות סוכרת.

קשר בצורת J נמצא בין צריכת חלבונים ממקור של בשר אדום מעובד ולא מעובד והיארעות סוכרת, כמו גם מדגים.

קשר בצורת L נצפה בין צריכת חלבונים ממקור של ביצים וקטניות והיארעות סוכרת.

 

לידיעה

וובינרים קרובים

בחסות חברת כצט
20:20 – 20:00 חשיבות תיסוף יוד בהריון 
20:20-20:30 שאלות ותשובות
בחסות חברת GSK
20:30-20:50 חשיבות ההדרכה הרוקחית בתהליך הגמילה מעישון למטופלים
למה זה חשוב לנו? 
20:50-21:00 שאלות ותשובות

 

 

 

 

 

 

☉ מאפייני החולים
☉חוק חולה נוטה למות
☉ עקרונות הטיפול
☉ אתגרים ופתרונות

 

 

 

 

 

 

☉ אבחון סרטן ריאה – לא רק למעשנים
☉טיפולים ממוקדי מטרה בסרטן ריאה ורפואה מותאמת אישית
☉ מעקב וניהול תופעות לוואי

 

 

 

 

 

 

☉ סקירה היסטורית
☉הרנסאנס של הקנאביס
☉רפורמת המדיקליזציה  – המצב לפני ואחרי
☉לאן הולכים מכאן

 

 

 

 

 

 

☉ טרשת נפוצה
☉חידושים בטיפול במנגנון  (anti CD20)B cell depletion therapy

 

 

 

 

 

חברות בפוקוס

Eli Lilly

0מאמרים
0וובינרים
78עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

כניסה לאזור מוגבל

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת משתמשים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

או

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולהסכם הפרטיות