אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / מזון אולטרה מעובד מעלה את הסיכון לתמותה מוקדמת

מזון אולטרה מעובד מעלה את הסיכון לתמותה מוקדמת

אנשים, הנוטים לצרוך מזונות אולטרה מעובדים, דגנים מסוכרים וחטיפים, עשויים לחיות פחות מאנשים, הנוטים להימנע מצריכת מזונות כאלה. אלו ממצאיו של מחקר, שפורסם לאחרונה בכתב העת BMJ.

החוקרים בחנו מידע, שנאסף לאורך מעל לשלושה עשורים מכמעט 75 אלף נשים ו-40 אלף גברים, החל מגיל 40, וללא היסטוריה של סרטן, מחלות לב או סוכרת.

מידי שנתיים, נאסף מידע, הנוגע לבריאות הכללית ולהרגלי האכילה. לקראת תום המחקר כ-48 אלף נבדקים נפטרו, ונמצא כי אנשים, שצרכו את הכמות הגבוהה ביותר של מזונות אולטרה מעובדים, אף הדגימו סבירות גבוהה ב-4% לתמותה לאורך המחקר, זאת בהשוואה לאנשים, שהדיאטה שלהם כללה רק כמויות קטנות של המזונות הללו.

 

לידיעה>>

כתבות נוספות

וובינרים קרובים

  • טרשת נפוצה, תובנות חדשות ועדכונים על תרופות פורצות דרך בתחום

 

  • Pharmacologic and non-pharmacological therapies that target mobility disability in MS
לפרטים נוספים והרשמה
  • 20:30-20:50
    "Defining efficacy and safety in pain treatment"
  • 21:20 – 21:00
    "מניעת חסרים במטופל הבריאטרי: עשה ואל תעשה"
  • 21:50 – 21:30
    "שכיחות מחסור בברזל גבוהה ממה שחשבתם"

 

לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
1עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
184עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

כניסה לאזור מוגבל

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת משתמשים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

או

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולהסכם הפרטיות