הצהרת נכנס לאתר

 

האתר מיועד לרוקחים ולאנשי מקצוע בתחום הפרמצבטיקה בישראל וכן לרופאים, צוות רפואי ואחרים העוסקים בתחומים הרלוונטיים בישראל. המידע הכלול באתר הוא מידע מקצועי ומדעי ומנוסח בהתאם. 

 

האמור באתר ביחס לתכשירים, טיפולים, וטכנולוגיות רפואיות אחרות מיועד למתן מידע כללי בלבד, ואינו מהווה תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע.

 

השימוש בתכשירים, ובטכנולוגיות הרפואיות, או בטיפולים הנזכרים באתר כפוף לתנאי הרישום שלהם ולאמור בעלון לרופא ובעלון לצרכן הרלוונטיים, או למידע בספרות המקצועית הרלוונטית ואין לראות באמור באתר משום עידוד ו/או המלצה לעשיית שימוש בתכשירים, טיפולים וטכנולוגיות רפואיות אחרות שלא בהתאם לתנאים אלה.

 

המידע המופיע באתר זה אשר מובא מטעם חברות התרופות / מזון רפואי / ציוד רפואי, הינו על אחריות הגוף אשר העביר אלינו את המידע.

 

השימוש באתר הוא על פי "תנאי השימוש באתר" כפי שמתפרסמים באתר.

 

אני מסכים ומצהיר כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר



כניסה למנויים
כתובת דוא"ל:
ססמא:
משתמש חדש

pharmaline-facebook

 

צריכת חלבון צמחי מפחיתה את הסיכון לתמותה
26.7.20

הגדלת הצריכה של חלבון מהצומח מפחיתה את הסיכון לתמותה, אלה מסקנותיה של מטה-אנליזה שפורסמה ב-BMJ.

 

החוקרים ניתחו כ-30 מחקרים שעסקו בצריכת חלבון, וכללו כ-700 אלף מבוגרים. לאורך תקופת המעקב שנעה בין 4-32 שנים, תועדו כ-100 אלף מקרי מוות.

 

סך הכול, רמת הצריכה הגבוהה ביותר של חלבונים הייתה קשורה עם סיכון נמוך ב-6% לתמותה, בהשוואה לרמת הצריכה הנמוכה ביותר. צריכה גבוהה של חלבונים מהצומח הייתה קשורה עם סיכון נמוך ב-8% לתמותה.

 

באופן ספציפי, צריכת חלבונים מהצומח הייתה קשורה בסיכון נמוך ב-12% לתמותה מסיבות קרדיווסקולאריות, אך לא מסרטן.

 

 

לידיעה>>

 


 

 

הוסף תגובה חדשה
תגובות
לא נשלחו עדיין תגובות.
תנאי השימוש באתרקישוריםצור קשר • כל הזכויות שמורות פארמה-ליין © 2007