הצהרת נכנס לאתר

 

האתר מיועד לרוקחים ולאנשי מקצוע בתחום הפרמצבטיקה בישראל וכן לרופאים, צוות רפואי ואחרים העוסקים בתחומים הרלוונטיים בישראל. המידע הכלול באתר הוא מידע מקצועי ומדעי ומנוסח בהתאם. 

 

האמור באתר ביחס לתכשירים, טיפולים, וטכנולוגיות רפואיות אחרות מיועד למתן מידע כללי בלבד, ואינו מהווה תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע.

 

השימוש בתכשירים, ובטכנולוגיות הרפואיות, או בטיפולים הנזכרים באתר כפוף לתנאי הרישום שלהם ולאמור בעלון לרופא ובעלון לצרכן הרלוונטיים, או למידע בספרות המקצועית הרלוונטית ואין לראות באמור באתר משום עידוד ו/או המלצה לעשיית שימוש בתכשירים, טיפולים וטכנולוגיות רפואיות אחרות שלא בהתאם לתנאים אלה.

 

המידע המופיע באתר זה אשר מובא מטעם חברות התרופות / מזון רפואי / ציוד רפואי, הינו על אחריות הגוף אשר העביר אלינו את המידע.

 

השימוש באתר הוא על פי "תנאי השימוש באתר" כפי שמתפרסמים באתר.

 

אני מסכים ומצהיר כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר



כניסה למנויים
כתובת דוא"ל:
ססמא:
משתמש חדש

pharmaline-facebook

 

מוצרי סויה מותססים עשויים להפחית את הסיכון לתמותה
11.2.20

מחקר חדש בהיקף נרחב שנערך ביפן, מסכם כי מוצרי סויה מותססים, בניגוד למוצרי סויה לא מותססים, עשויים להפחית את סיכון התמותה.

 

למדענים הייתה גישה לנתונים של 11 מרכזים לבריאות הציבור ביפן. המידע כלל 42,750 גברים ו- 50,165 נשים, בגילאי 45-74.

 

כל משתתף השלים שאלונים על אורח חיים, בריאות ותזונה. המדענים עקבו אחר קבוצת המשתתפים במשך כמעט 15 שנה וגם אספו מידע על מקרי מוות שאירעו במהלך תקופת המחקר.

 

החוקרים הקדישו תשומת לב מיוחדת למוצרי סויה מותססים, כולל נאטו - פולי סויה שהותססו עם חיידקי Bacillus subtilis - ומיסו - תוצר של פולי סויה המותססים עם פטריות Aspergillus oryzae הם בדקו גם את צריכת הסויה הבלתי מותססת של המשתתפים, מוצרים כגון טופו וטופו מטוגן.

 

בסך הכול, החוקרים מסיקים כי צריכה גבוהה יותר של מוצרי סויה מותססים- מפחיתה את סיכון התמותה. באופן ספציפי, למשתתפים עם הצריכה הגבוהה ביותר של סויה מותססת היה סיכון נמוך ב -10% לתמותה, בהשוואה לנבדקים עם הצריכה הנמוכה ביותר של מוצרים אלה.

 
 

לידיעה >>

 

הוסף תגובה חדשה
תגובות
לא נשלחו עדיין תגובות.
תנאי השימוש באתרקישוריםצור קשר • כל הזכויות שמורות פארמה-ליין © 2007