הצהרת נכנס לאתר

 

האתר מיועד לרוקחים ולאנשי מקצוע בתחום הפרמצבטיקה בישראל וכן לרופאים, צוות רפואי ואחרים העוסקים בתחומים הרלוונטיים בישראל. המידע הכלול באתר הוא מידע מקצועי ומדעי ומנוסח בהתאם. 

 

האמור באתר ביחס לתכשירים, טיפולים, וטכנולוגיות רפואיות אחרות מיועד למתן מידע כללי בלבד, ואינו מהווה תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע.

 

השימוש בתכשירים, ובטכנולוגיות הרפואיות, או בטיפולים הנזכרים באתר כפוף לתנאי הרישום שלהם ולאמור בעלון לרופא ובעלון לצרכן הרלוונטיים, או למידע בספרות המקצועית הרלוונטית ואין לראות באמור באתר משום עידוד ו/או המלצה לעשיית שימוש בתכשירים, טיפולים וטכנולוגיות רפואיות אחרות שלא בהתאם לתנאים אלה.

 

המידע המופיע באתר זה אשר מובא מטעם חברות התרופות / מזון רפואי / ציוד רפואי, הינו על אחריות הגוף אשר העביר אלינו את המידע.

 

השימוש באתר הוא על פי "תנאי השימוש באתר" כפי שמתפרסמים באתר.

 

אני מסכים ומצהיר כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר



כניסה למנויים
כתובת דוא"ל:
ססמא:
משתמש חדש

pharmaline-facebook

 

צריכת סיבים תזונתיים, ירקות ופירות והסיכון ל- Diverticulitis
5.9.19

אף על פי שצריכת סיבים תזונתיים נחשבת כמשפיעה על הסיכון ל- Diverticulitis, הראיות הפרוספקטיביות הקיימות בנושא הינן מוגבלות. מטרת המחקר הנוכחי הייתה לבחון את הקשר שבין צריכת סיבים תזונתיים, כולל ירקות ופירות, על הסיכון להתפתחות Diverticulitis בקרוב קוהורט גדול של נשים.

 

החוקרים עקבו אחר כ- 50,000 נשים מה- (Nurses Health Study (1990-2014 שהיו בגילאים 43-70 בתחילת המחקר.

 

תועדו 4,300 מקרי Diverticulitis. בהשוואה לנבדקות ב- quintile התחתון, יחס הסיכון ל- Diverticulitis בקרב נשים מה- quintile העליון של צריכת הסיבים היה 0.86. סיבים מפירות ומדגנים אך לא מירקות הפחיתו את הסיכון ל- Diverticulitis. יתר על כן, צריכת פירות כללית וצריכה ספציפית של תפוחים/אגסים הפחיתה את הסיכון ל- Diverticulitis עם יחס סיכונים של 0.95.

 

 

 לידיעה >>

 

הוסף תגובה חדשה
תגובות
לא נשלחו עדיין תגובות.
תנאי השימוש באתרקישוריםצור קשר • כל הזכויות שמורות פארמה-ליין © 2007