הצהרת נכנס לאתר

 

האתר מיועד לרוקחים ולאנשי מקצוע בתחום הפרמצבטיקה בישראל וכן לרופאים, צוות רפואי ואחרים העוסקים בתחומים הרלוונטיים בישראל. המידע הכלול באתר הוא מידע מקצועי ומדעי ומנוסח בהתאם. 

 

האמור באתר ביחס לתכשירים, טיפולים, וטכנולוגיות רפואיות אחרות מיועד למתן מידע כללי בלבד, ואינו מהווה תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע.

 

השימוש בתכשירים, ובטכנולוגיות הרפואיות, או בטיפולים הנזכרים באתר כפוף לתנאי הרישום שלהם ולאמור בעלון לרופא ובעלון לצרכן הרלוונטיים, או למידע בספרות המקצועית הרלוונטית ואין לראות באמור באתר משום עידוד ו/או המלצה לעשיית שימוש בתכשירים, טיפולים וטכנולוגיות רפואיות אחרות שלא בהתאם לתנאים אלה.

 

המידע המופיע באתר זה אשר מובא מטעם חברות התרופות / מזון רפואי / ציוד רפואי, הינו על אחריות הגוף אשר העביר אלינו את המידע.

 

השימוש באתר הוא על פי "תנאי השימוש באתר" כפי שמתפרסמים באתר.

 

אני מסכים ומצהיר כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר



כניסה למנויים
כתובת דוא"ל:
ססמא:
משתמש חדש

pharmaline-facebook

 

כמה נפוצות באמת אלרגיות למזון?
8.1.19

אלרגיות למזון הינן בעיה נפוצה. אף על פי כן, בעוד שמבוגרים רבים בארה"ב משוכנעים כי הם אלרגיים למזון, מחקר חדש מדווח כי במרבית המקרים החששות אינם מבוססים.

 

הממצאים החדשים שפורסמו בכתב העת JAMA Network Open, מציעים כי כמעט 1 מתוך כל 5 מבוגרים בארה"ב חושדים שהם אלרגיים למזון, בעוד שרק כ- 1 מתוך כל 10 מבוגרים למעשה סובלים מאלרגיות.

 

החוקרים ניתחו מידע שנאסף ממדגם מייצג שכלל מעל ל- 40,000 מבוגרים אמריקאים.

 

על פי ההערכות, 26 מיליון, או מעל ל- 10% מהמבוגרים האמריקאים, סובלים מאלרגיות, אך החוקרים מצאו כי 19% מהללו מאמינים כי הם אלרגיים למזונות שונים, אך כי חששותיהם אינם מבוססים והסימפטומים עליהם הם מדווחים אינם מעידים בבירור על רגישות למזון.

 

"בעוד שמצאו כי 1 מתוך כל 10 אמריקאים מדגים אלרגיה למזון, שיעור כמעט כפול של מבוגרים חושב כי הוא אלרגי למזון בעוד שהסימפטומים אותם הם מציגים עשויים להעיד על חוסר סבילות למזון או למצבים אחרים הקשורים לתזונה," הסבירו החוקרים.

 

 

לידיעה >>

הוסף תגובה חדשה
תגובות
לא נשלחו עדיין תגובות.
תנאי השימוש באתרקישוריםצור קשר • כל הזכויות שמורות פארמה-ליין © 2007