הצהרת נכנס לאתר

 

האתר מיועד לרוקחים ולאנשי מקצוע בתחום הפרמצבטיקה בישראל וכן לרופאים, צוות רפואי ואחרים העוסקים בתחומים הרלוונטיים בישראל. המידע הכלול באתר הוא מידע מקצועי ומדעי ומנוסח בהתאם. 

 

האמור באתר ביחס לתכשירים, טיפולים, וטכנולוגיות רפואיות אחרות מיועד למתן מידע כללי בלבד, ואינו מהווה תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע.

 

השימוש בתכשירים, ובטכנולוגיות הרפואיות, או בטיפולים הנזכרים באתר כפוף לתנאי הרישום שלהם ולאמור בעלון לרופא ובעלון לצרכן הרלוונטיים, או למידע בספרות המקצועית הרלוונטית ואין לראות באמור באתר משום עידוד ו/או המלצה לעשיית שימוש בתכשירים, טיפולים וטכנולוגיות רפואיות אחרות שלא בהתאם לתנאים אלה.

 

המידע המופיע באתר זה אשר מובא מטעם חברות התרופות / מזון רפואי / ציוד רפואי, הינו על אחריות הגוף אשר העביר אלינו את המידע.

 

השימוש באתר הוא על פי "תנאי השימוש באתר" כפי שמתפרסמים באתר.

 

אני מסכים ומצהיר כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר



כניסה למנויים
כתובת דוא"ל:
ססמא:
משתמש חדש

pharmaline-facebook

 

ארבעת המזונות הללו הוכחו כמפחיתים את רמות הכולסטרול
7.6.18

במסגרת המחקר שנערך בקנדה ופורסם ב- journal Progress in Cardiovascular Diseases, הומלץ על צריכה יומיומית של 42 גרם אגוזים, 20 גרם של סיבים מומסים, 2 גרם של sterols ממקור צמחי ו- 50 גרם של חלבונים ממקור צמחי, כאשר הכמויות מבוססות על צריכה יומית של 2,000 קלוריות.

 

החוקרים ניתחו מחקרים אקראיים ולא אקראיים מסוג מקרה-ביקורת שבחנו את ההשפעה של דפוס הדיאטה הנ"ל, בהשוואה לדיאטות אחרות.

 

סה"כ נמצא כי דבקות בדיאטה הנ"ל, הביאה להפחתה ברמות הכולסטרול, כמו גם הטריגליצרידים, לחץ הדם, ורמות ה- C-reactive protein (סמן לדלקת).

 

למעשה, הדיאטה הפחיתה את רמות ה- LDL cholesterol ב- 17% ואת הסיכון להתפתחות coronary heart disease לאורך עשור ב- 13%.

 

החוקרים סיכמו: "הראיות הנוכחיות מעידות כי דבקות בדפוס דיאטה שכזה מוביל לשיפור מובהק קלינית ברמות ה- LDL cholesterol, כמו גם בגורמי סיכון קרדיו-מטבוליים אחרים ובסיכון להופעת coronary heart disease בתוך 10 שנים."

 

 

לידיעה >>

 

  

הידיעה הועברה ע"י מערכת PharmaLine

 

הוסף תגובה חדשה
תגובות
לא נשלחו עדיין תגובות.
תנאי השימוש באתרקישוריםצור קשר • כל הזכויות שמורות פארמה-ליין © 2007