הצהרת נכנס לאתר

 

האתר מיועד לרוקחים ולאנשי מקצוע בתחום הפרמצבטיקה בישראל וכן לרופאים, צוות רפואי ואחרים העוסקים בתחומים הרלוונטיים בישראל. המידע הכלול באתר הוא מידע מקצועי ומדעי ומנוסח בהתאם. 

 

האמור באתר ביחס לתכשירים, טיפולים, וטכנולוגיות רפואיות אחרות מיועד למתן מידע כללי בלבד, ואינו מהווה תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע.

 

השימוש בתכשירים, ובטכנולוגיות הרפואיות, או בטיפולים הנזכרים באתר כפוף לתנאי הרישום שלהם ולאמור בעלון לרופא ובעלון לצרכן הרלוונטיים, או למידע בספרות המקצועית הרלוונטית ואין לראות באמור באתר משום עידוד ו/או המלצה לעשיית שימוש בתכשירים, טיפולים וטכנולוגיות רפואיות אחרות שלא בהתאם לתנאים אלה.

 

המידע המופיע באתר זה אשר מובא מטעם חברות התרופות / מזון רפואי / ציוד רפואי, הינו על אחריות הגוף אשר העביר אלינו את המידע.

 

השימוש באתר הוא על פי "תנאי השימוש באתר" כפי שמתפרסמים באתר.

 

אני מסכים ומצהיר כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר



כניסה למנויים
כתובת דוא"ל:
ססמא:
משתמש חדש

pharmaline-facebook

 

מדוע אנו בוחרים לאכול מאפה ולא תפוח?
11.1.18

 

עורכי המחקר הנוכחי ניסו לבחון האם גירויים הקשורים במזונות שונים מפחיתים את יעילותן של אזהרות הנוגעות לסיכון הבריאותי הכרוך בצריכת מזונות שונים.

 

החוקרים ציפו כי אנשים ייענו לאזהרות הקשורות לצריכת מזונות המזיקים לבריאות בהיעדר, אך לא בנוכחות, גירויים הקשורים בצריכת מזונות שונים. יתר על כן, נצפתה השפעת התזמון, כלומר, האם האזהרות יעילות יותר כאשר הן ניתנות לפני למידה אסוציאטיבית, בהשוואה לאחריה.
 

הנבדקים למדו ללחוץ על שני מקשים שונים לבחירת מזונות שונים, אזהרות ניתנו לפני הלמידה האסוציאטיבית (אפקט פבלוב), או לפני בהשוואה לאחרי הלמידה האסוציאטיבית. לאורך המחקר ניתנו גירויים שונים. נמצא כי בהיעדר גירויים, נטו הנבדקים לבחור במזונות הבריאים יותר, אך מנגד, בנוכחות גירויים, הנבדקים נטו לבחור במזונות הפחות בריאים, ללא קשר לאזהרות אותם קיבלו.

 

 

לידיעה >>


 

הידיעה הועברה ע"י מערכת PharmaLine

הוסף תגובה חדשה
תגובות
לא נשלחו עדיין תגובות.
תנאי השימוש באתרקישוריםצור קשר • כל הזכויות שמורות פארמה-ליין © 2007