הצהרת נכנס לאתר

 

האתר מיועד לרוקחים ולאנשי מקצוע בתחום הפרמצבטיקה בישראל וכן לרופאים, צוות רפואי ואחרים העוסקים בתחומים הרלוונטיים בישראל. המידע הכלול באתר הוא מידע מקצועי ומדעי ומנוסח בהתאם. 

 

האמור באתר ביחס לתכשירים, טיפולים, וטכנולוגיות רפואיות אחרות מיועד למתן מידע כללי בלבד, ואינו מהווה תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע.

 

השימוש בתכשירים, ובטכנולוגיות הרפואיות, או בטיפולים הנזכרים באתר כפוף לתנאי הרישום שלהם ולאמור בעלון לרופא ובעלון לצרכן הרלוונטיים, או למידע בספרות המקצועית הרלוונטית ואין לראות באמור באתר משום עידוד ו/או המלצה לעשיית שימוש בתכשירים, טיפולים וטכנולוגיות רפואיות אחרות שלא בהתאם לתנאים אלה.

 

המידע המופיע באתר זה אשר מובא מטעם חברות התרופות / מזון רפואי / ציוד רפואי, הינו על אחריות הגוף אשר העביר אלינו את המידע.

 

השימוש באתר הוא על פי "תנאי השימוש באתר" כפי שמתפרסמים באתר.

 

אני מסכים ומצהיר כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר



כניסה למנויים
כתובת דוא"ל:
ססמא:
משתמש חדש

pharmaline-facebook

 

COVID-19: התפשטות במפעלים לעיבוד מזון
11.8.20

שני מחקרים שפורסמו ב-MMWR מזהירים כי נגיף קורונה עשוי להתפשט בתוך מפעלים לעיבוד מזון. במפעל אחד בדרום דקוטה אובחן עובד כחולה בחודש מרץ. העובד בודד, נערכה חקירה אפידמיולוגית, ולבסוף המפעל נסגר. בתוך שישה שבועות מהמקרה הראשון, מעל ל-900 עובדים נדבקו. עובדים בשורת הייצור (העובדים בצפיפות) היו בסיכון הגבוה ביותר להדבקה.

 

במפעל אחר בנברסקה הוזמנו העובדים לעבור בדיקת קורונה. כשליש מבין 1200 העובדים נמצאו חיוביים. מבין הללו שרואיינו 29% דיווחו כי נמצאו במגע קרוב עם חולה בעבודה. שוב, העובדים בשורות הייצור היו בסיכון הגבוה ביותר.

 

 

 

לידיעות>>


לידיעות>>

 


 

 

הוסף תגובה חדשה
תגובות
לא נשלחו עדיין תגובות.
תנאי השימוש באתרקישוריםצור קשר • כל הזכויות שמורות פארמה-ליין © 2007