הצהרת נכנס לאתר

 

האתר מיועד לרוקחים ולאנשי מקצוע בתחום הפרמצבטיקה בישראל וכן לרופאים, צוות רפואי ואחרים העוסקים בתחומים הרלוונטיים בישראל. המידע הכלול באתר הוא מידע מקצועי ומדעי ומנוסח בהתאם. 

 

האמור באתר ביחס לתכשירים, טיפולים, וטכנולוגיות רפואיות אחרות מיועד למתן מידע כללי בלבד, ואינו מהווה תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע.

 

השימוש בתכשירים, ובטכנולוגיות הרפואיות, או בטיפולים הנזכרים באתר כפוף לתנאי הרישום שלהם ולאמור בעלון לרופא ובעלון לצרכן הרלוונטיים, או למידע בספרות המקצועית הרלוונטית ואין לראות באמור באתר משום עידוד ו/או המלצה לעשיית שימוש בתכשירים, טיפולים וטכנולוגיות רפואיות אחרות שלא בהתאם לתנאים אלה.

 

המידע המופיע באתר זה אשר מובא מטעם חברות התרופות / מזון רפואי / ציוד רפואי, הינו על אחריות הגוף אשר העביר אלינו את המידע.

 

השימוש באתר הוא על פי "תנאי השימוש באתר" כפי שמתפרסמים באתר.

 

אני מסכים ומצהיר כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר



כניסה למנויים
כתובת דוא"ל:
ססמא:
משתמש חדש

pharmaline-facebook

 

האם פרוביוטיקה יכולה למנוע או להפוך פרקינסון?
26.1.20

מחקר חדש, שעשה שימוש במודל של תולעת עגולה, מצא כי פרוביוטיקה יכולה למנוע, ובמקרים מסוימים להפוך, את הצטברותם של החלבונים המאפיינים את המחלה.

 

במסגרת המחקר השתמשו החוקרים במודל תולעת שהונדסה גנטית כדי לבטא גרסה אנושית לחלבון האלפא-סינוקליין.

תולעים אלה בדרך כלל מפתחות אגרגטים, או גושים, של אלפא-סינוקליין ביום הראשון לבגרותם, עם זאת, כאשר החוקרים האכילו את התולעים במזון המכיל חיידקי פרוביוטיקה בשם Bacillus subtilis PXN21, הם הבחינו "בהיעדר כמעט מוחלט של אגרגטים". התולעים עדיין ייצרו את חלבון האלפא-סינוקליין, אך הוא לא הצטבר באותה צורה.

 

בתולעים שכבר פיתחו אגרגטים של חלבון, מעבר לדיאטה עשירה ב-- B. subtilis  הביא לפינוי האגרגטים מהתאים הפגועים.

 
 

לידיעה >>

 

הוסף תגובה חדשה
תגובות
לא נשלחו עדיין תגובות.
תנאי השימוש באתרקישוריםצור קשר • כל הזכויות שמורות פארמה-ליין © 2007