הצהרת נכנס לאתר

 

האתר מיועד לרוקחים ולאנשי מקצוע בתחום הפרמצבטיקה בישראל וכן לרופאים, צוות רפואי ואחרים העוסקים בתחומים הרלוונטיים בישראל. המידע הכלול באתר הוא מידע מקצועי ומדעי ומנוסח בהתאם. 

 

האמור באתר ביחס לתכשירים, טיפולים, וטכנולוגיות רפואיות אחרות מיועד למתן מידע כללי בלבד, ואינו מהווה תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע.

 

השימוש בתכשירים, ובטכנולוגיות הרפואיות, או בטיפולים הנזכרים באתר כפוף לתנאי הרישום שלהם ולאמור בעלון לרופא ובעלון לצרכן הרלוונטיים, או למידע בספרות המקצועית הרלוונטית ואין לראות באמור באתר משום עידוד ו/או המלצה לעשיית שימוש בתכשירים, טיפולים וטכנולוגיות רפואיות אחרות שלא בהתאם לתנאים אלה.

 

המידע המופיע באתר זה אשר מובא מטעם חברות התרופות / מזון רפואי / ציוד רפואי, הינו על אחריות הגוף אשר העביר אלינו את המידע.

 

השימוש באתר הוא על פי "תנאי השימוש באתר" כפי שמתפרסמים באתר.

 

אני מסכים ומצהיר כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר



כניסה למנויים
כתובת דוא"ל:
ססמא:
משתמש חדש

pharmaline-facebook

 

האם הכולסטרול התזונתי אכן מעלה את הסיכון למחלות לב וכלי דם?
29.12.19

המלצות עדכניות שפרסמו ה- AHA, ה- American College of Cardiology וב- "2015–2020 Dietary Guidelines for Americans" כבר אינן ממליצות על סף ספציפי לצריכת כולסטרול במזון. הנ"ל נוגד את ההגדרה המסורתית כי אין לצרוך יותר מ- 300 מ"ג ליום של כולסטרול בדיאטה.

 

מטה-אנליזה של מחקרים קיימים סיכמה כי המידע הזמין אינו מעיד על קשר חד משמעי בין צריכת כולסטרול בדיאטה ורמות גבוהות של low-lipoprotein density (LDL) cholesterol – הכולסטרול "הרע".

 

"מידע ממחקרי תצפית אינו תומך באופן כללי בקיומו של קשר בין צריכת כולסטרול בדיאטה והסיכון לתחלואה קרדיווסקולארית," ציינו החוקרים.

 

יתר על כן, ממצאיהם של מחקרים שכן העידו על קשר הוחלשו לאחר תקנון לגורמים דיאטטיים אחרים כגון צריכת סיבים, שומנים רוויים וצריכת האנרגיה.

 
 

לידיעה >>

 

הוסף תגובה חדשה
תגובות
לא נשלחו עדיין תגובות.
תנאי השימוש באתרקישוריםצור קשר • כל הזכויות שמורות פארמה-ליין © 2007