הצהרת נכנס לאתר

 

האתר מיועד לרוקחים ולאנשי מקצוע בתחום הפרמצבטיקה בישראל וכן לרופאים, צוות רפואי ואחרים העוסקים בתחומים הרלוונטיים בישראל. המידע הכלול באתר הוא מידע מקצועי ומדעי ומנוסח בהתאם. 

 

האמור באתר ביחס לתכשירים, טיפולים, וטכנולוגיות רפואיות אחרות מיועד למתן מידע כללי בלבד, ואינו מהווה תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע.

 

השימוש בתכשירים, ובטכנולוגיות הרפואיות, או בטיפולים הנזכרים באתר כפוף לתנאי הרישום שלהם ולאמור בעלון לרופא ובעלון לצרכן הרלוונטיים, או למידע בספרות המקצועית הרלוונטית ואין לראות באמור באתר משום עידוד ו/או המלצה לעשיית שימוש בתכשירים, טיפולים וטכנולוגיות רפואיות אחרות שלא בהתאם לתנאים אלה.

 

המידע המופיע באתר זה אשר מובא מטעם חברות התרופות / מזון רפואי / ציוד רפואי, הינו על אחריות הגוף אשר העביר אלינו את המידע.

 

השימוש באתר הוא על פי "תנאי השימוש באתר" כפי שמתפרסמים באתר.

 

אני מסכים ומצהיר כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר



כניסה למנויים
כתובת דוא"ל:
ססמא:
משתמש חדש

pharmaline-facebook

 

האם צריכה של אפונה ושעועית יכולה לשפר את בריאות הלב?
3.12.19

מחברי הסקירה הנוכחית ניסו לבדוק כיצד קטניות, כולל שעועית, אפונה ועדשים, משפיעות על בריאות הלב.


המחברים השוו צריכת קטניות נמוכה וגבוהה ומצאו כי צריכת קטניות הייתה קשורה לירידה של 8%, 10%, 9% ו -13% בסיכון למחלה קרדיווסקולארית, מחלת לב כלילית, יתר לחץ דם והשמנת יתר, בהתאמה.


עם זאת, הם לא מצאו קשר בין צריכת קטניות לבין שכיחות של אוטם שריר הלב, סוכרת או שבץ מוחי. כמו כן, לא נמצא שום קשר בין צריכת קטניות ותמותה כתוצאה ממחלה קרדיווסקולארית,מחלת לב כלילית או שבץ מוחי.

 

 

לידיעה >>

 

הוסף תגובה חדשה
תגובות
לא נשלחו עדיין תגובות.
תנאי השימוש באתרקישוריםצור קשר • כל הזכויות שמורות פארמה-ליין © 2007