הצהרת נכנס לאתר

 

האתר מיועד לרוקחים ולאנשי מקצוע בתחום הפרמצבטיקה בישראל וכן לרופאים, צוות רפואי ואחרים העוסקים בתחומים הרלוונטיים בישראל. המידע הכלול באתר הוא מידע מקצועי ומדעי ומנוסח בהתאם. 

 

האמור באתר ביחס לתכשירים, טיפולים, וטכנולוגיות רפואיות אחרות מיועד למתן מידע כללי בלבד, ואינו מהווה תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע.

 

השימוש בתכשירים, ובטכנולוגיות הרפואיות, או בטיפולים הנזכרים באתר כפוף לתנאי הרישום שלהם ולאמור בעלון לרופא ובעלון לצרכן הרלוונטיים, או למידע בספרות המקצועית הרלוונטית ואין לראות באמור באתר משום עידוד ו/או המלצה לעשיית שימוש בתכשירים, טיפולים וטכנולוגיות רפואיות אחרות שלא בהתאם לתנאים אלה.

 

המידע המופיע באתר זה אשר מובא מטעם חברות התרופות / מזון רפואי / ציוד רפואי, הינו על אחריות הגוף אשר העביר אלינו את המידע.

 

השימוש באתר הוא על פי "תנאי השימוש באתר" כפי שמתפרסמים באתר.

 

אני מסכים ומצהיר כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר



כניסה למנויים
כתובת דוא"ל:
ססמא:
משתמש חדש

pharmaline-facebook

 

הסימון יוצא לדרך, אך קרבות הסוכר רק החלו
16.7.19

בתוך חצי שנה עומד שוק המזון לעבור שינוי רחב היקף. זה הזמן שנותר עד לכניסת תקנות סימון המזון המזיק לתוקף, שיובילו לכך שכל מוצר עתיר סוכר, נתרן או שומן יסומן, ולקונים אותו תינתן האזהרה המתאימה. השינוי המדובר הוא הרבה יותר מסתם עיגול אדום, אלא מדובר בניסיון של ממש לשנות את הרגלי הצריכה בישראל, מה שעלול לפגוע משמעותית בחברות המזון. בכירים בענף המזון מעריכים כי משרד הבריאות צפוי בחודשים הקרובים, לקראת כניסת התקנות לתוקפן, להסלים את הקו התקיף שנקט נגדם החל מ־2016. באותה שנה העלה המשרד לראשונה קמפיין ישיר נגד צריכת מזון עתיר סוכר ומלח, ולפני ארבעה חודשים העלה קמפיין המשך שיוצא הפעם נגד צריכת מזון מעובד.

 

 

 

 

 מאת נורית קדוש 

הוסף תגובה חדשה
תגובות
לא נשלחו עדיין תגובות.
תנאי השימוש באתרקישוריםצור קשר • כל הזכויות שמורות פארמה-ליין © 2007