הצהרת נכנס לאתר

 

האתר מיועד לרוקחים ולאנשי מקצוע בתחום הפרמצבטיקה בישראל וכן לרופאים, צוות רפואי ואחרים העוסקים בתחומים הרלוונטיים בישראל. המידע הכלול באתר הוא מידע מקצועי ומדעי ומנוסח בהתאם. 

 

האמור באתר ביחס לתכשירים, טיפולים, וטכנולוגיות רפואיות אחרות מיועד למתן מידע כללי בלבד, ואינו מהווה תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע.

 

השימוש בתכשירים, ובטכנולוגיות הרפואיות, או בטיפולים הנזכרים באתר כפוף לתנאי הרישום שלהם ולאמור בעלון לרופא ובעלון לצרכן הרלוונטיים, או למידע בספרות המקצועית הרלוונטית ואין לראות באמור באתר משום עידוד ו/או המלצה לעשיית שימוש בתכשירים, טיפולים וטכנולוגיות רפואיות אחרות שלא בהתאם לתנאים אלה.

 

המידע המופיע באתר זה אשר מובא מטעם חברות התרופות / מזון רפואי / ציוד רפואי, הינו על אחריות הגוף אשר העביר אלינו את המידע.

 

השימוש באתר הוא על פי "תנאי השימוש באתר" כפי שמתפרסמים באתר.

 

אני מסכים ומצהיר כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר



כניסה למנויים
כתובת דוא"ל:
ססמא:
משתמש חדש

pharmaline-facebook

 

צריכת מוצרי חלב עשויה להגן מפני מחלות כרוניות
7.7.19

צריכה מספקת של חלב ומוצריו בשלבים שונים של החיים עשויה למנוע מחלות כרוניות. אלו מסקנותיה של סקירה סיסטמטית שכללה 14 מחקרים שעסקו בתפקידם של החלב ומוצריו במניעת תחלואה כרונית. הממצאים פורסמו בכתב העת Advances in Nutrition.


קשר הופכי נצפה בין צריכת מוצרי חלב והיארעות מחלת לב איסכמית ואוטם שריר הלב, הראיות המדעיות אף העידו כי צריכת המוצרים הללו, ובעיקר מוצרי חלב דלי שומן ויוגורט, הפחיתה את הסיכון להתפתחות סוכרת סוג 2. כמו כן נצפה כי צריכה מתונה של מזונות מקבוצה זו הפחיתה את הסיכון לסרטן המעי הגס והשלפוחית, בעוד שלא נמצא כל קשר עבור היארעות של סרטן הערמונית.


צריכת מוצרי חלב עתירי phytosterols ו- omega-3 fatty acids עשויה להוות אסטרטגיה יעילה להפחתת הסמנים המעידים על סיכון קרדיו-מטאבולי, סיכמו החוקרים.

 


 לידיעה >>

 

הוסף תגובה חדשה
תגובות
לא נשלחו עדיין תגובות.
תנאי השימוש באתרקישוריםצור קשר • כל הזכויות שמורות פארמה-ליין © 2007