הצהרת נכנס לאתר

 

האתר מיועד לרוקחים ולאנשי מקצוע בתחום הפרמצבטיקה בישראל וכן לרופאים, צוות רפואי ואחרים העוסקים בתחומים הרלוונטיים בישראל. המידע הכלול באתר הוא מידע מקצועי ומדעי ומנוסח בהתאם. 

 

האמור באתר ביחס לתכשירים, טיפולים, וטכנולוגיות רפואיות אחרות מיועד למתן מידע כללי בלבד, ואינו מהווה תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע.

 

השימוש בתכשירים, ובטכנולוגיות הרפואיות, או בטיפולים הנזכרים באתר כפוף לתנאי הרישום שלהם ולאמור בעלון לרופא ובעלון לצרכן הרלוונטיים, או למידע בספרות המקצועית הרלוונטית ואין לראות באמור באתר משום עידוד ו/או המלצה לעשיית שימוש בתכשירים, טיפולים וטכנולוגיות רפואיות אחרות שלא בהתאם לתנאים אלה.

 

המידע המופיע באתר זה אשר מובא מטעם חברות התרופות / מזון רפואי / ציוד רפואי, הינו על אחריות הגוף אשר העביר אלינו את המידע.

 

השימוש באתר הוא על פי "תנאי השימוש באתר" כפי שמתפרסמים באתר.

 

אני מסכים ומצהיר כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר



כניסה למנויים
כתובת דוא"ל:
ססמא:
משתמש חדש

pharmaline-facebook

 

צריכה מתונה של פחמימות היא המועילה ביותר להארכת תוחלת החיים
21.8.18

צריכה מתונה של פחמימות קשורה עם הסיכון הנמוך ביותר לתמותה, אלו ממצאיו של מחקר חדש שפורסם ב- Lancet Public Health.


מעל ל- 15,000 מבוגרים מארה"ב, בגילאים 45-64 מילאו שאלונים בנוגע להרגלי הדיאטה שלהם והשתתפו במעקב שארך כ- 25 שנים, במהלכו 41% נפטרו. לאחר תקנון למשתנים מרובים נמצא הסיכון הגבוה ביותר לתמותה בקרב הקבוצה שצרכה רמות נמוכות של פחמימות ולאחריה בקרב הקבוצה שצרכה רמות גבוהות של פחמימות. מנגד, הסיכון הנמוך ביותר לתמותה נצפה בקרב הקבוצה שצרכה כמות מתונה של פחמימות – 50%-55% מסך כל צריכת הקלוריות היומית.

 

יש לציין כי דיאטה דלה בפחמימות אך עשירה בחלבונים או שומנים מהחי הגבירה את הסיכון לתמותה, בעוד שדיאטה דלה בפחמימות אך עשירה בחלבונים או שומנים מהצומח הייתה קשורה עם סיכון נמוך.

 

 

לידיעה >>

 

  

הידיעה הועברה ע"י מערכת PharmaLine

 

הוסף תגובה חדשה
תגובות
לא נשלחו עדיין תגובות.
תנאי השימוש באתרקישוריםצור קשר • כל הזכויות שמורות פארמה-ליין © 2007