הצהרת נכנס לאתר

 

האתר מיועד לרוקחים ולאנשי מקצוע בתחום הפרמצבטיקה בישראל וכן לרופאים, צוות רפואי ואחרים העוסקים בתחומים הרלוונטיים בישראל. המידע הכלול באתר הוא מידע מקצועי ומדעי ומנוסח בהתאם. 

 

האמור באתר ביחס לתכשירים, טיפולים, וטכנולוגיות רפואיות אחרות מיועד למתן מידע כללי בלבד, ואינו מהווה תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע.

 

השימוש בתכשירים, ובטכנולוגיות הרפואיות, או בטיפולים הנזכרים באתר כפוף לתנאי הרישום שלהם ולאמור בעלון לרופא ובעלון לצרכן הרלוונטיים, או למידע בספרות המקצועית הרלוונטית ואין לראות באמור באתר משום עידוד ו/או המלצה לעשיית שימוש בתכשירים, טיפולים וטכנולוגיות רפואיות אחרות שלא בהתאם לתנאים אלה.

 

המידע המופיע באתר זה אשר מובא מטעם חברות התרופות / מזון רפואי / ציוד רפואי, הינו על אחריות הגוף אשר העביר אלינו את המידע.

 

השימוש באתר הוא על פי "תנאי השימוש באתר" כפי שמתפרסמים באתר.

 

אני מסכים ומצהיר כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר



כניסה למנויים
כתובת דוא"ל:
ססמא:
משתמש חדש

pharmaline-facebook

 

צריכה גבוהה של קטניות ודגים שמנים מאחרת את המנופאוזה
3.5.18

נשים הצורכות כמויות גדולות של דגים שמנים וקטניות טריות נכנסות למנופאוזה בגילאים מאוחרים יותר, אלו ממצאיו של מחקר חדש שפורסם ב- Journal of Epidemiology and Community Health.

 

במחקר הבריטי השתתפו 14,000 נשים שמילאו שאלוני דיאטה והשתתפו במעקב בן ארבע שנים לאחר מכן. לאורך תקופה זו, 6% נכנסו באופן טבעי לתקופת המנופאוזה.

 

לאחר תקנון למשתנים מרובים, נמצא כי כל תוספת של מנת דג שמן פר יום האריכה ב- 3.3 שנים את מועד הכניסה למנופאוזה וכל תוספת של מנת קטניות ב-  0.9 שנים. מנגד, כל תוספת של מנת פסטה ואורז הקדימה את גיל המנופאוזה ב- 1.5 שנים.

 

כמו כן נמצא כי צריכה מוגברת של ויטמין B6 ואבץ דחתה את הכניסה למנופאוזה.

 

החוקרים שיערו כי תכונות נוגדות חמצון הן שעמדו בבסיס הקשר שנצפה.

.

 

לידיעה >>

 

  

הידיעה הועברה ע"י מערכת PharmaLine

 

הוסף תגובה חדשה
תגובות
לא נשלחו עדיין תגובות.
תנאי השימוש באתרקישוריםצור קשר • כל הזכויות שמורות פארמה-ליין © 2007