הצהרת נכנס לאתר

 

האתר מיועד לרוקחים ולאנשי מקצוע בתחום הפרמצבטיקה בישראל וכן לרופאים, צוות רפואי ואחרים העוסקים בתחומים הרלוונטיים בישראל. המידע הכלול באתר הוא מידע מקצועי ומדעי ומנוסח בהתאם. 

 

האמור באתר ביחס לתכשירים, טיפולים, וטכנולוגיות רפואיות אחרות מיועד למתן מידע כללי בלבד, ואינו מהווה תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע.

 

השימוש בתכשירים, ובטכנולוגיות הרפואיות, או בטיפולים הנזכרים באתר כפוף לתנאי הרישום שלהם ולאמור בעלון לרופא ובעלון לצרכן הרלוונטיים, או למידע בספרות המקצועית הרלוונטית ואין לראות באמור באתר משום עידוד ו/או המלצה לעשיית שימוש בתכשירים, טיפולים וטכנולוגיות רפואיות אחרות שלא בהתאם לתנאים אלה.

 

המידע המופיע באתר זה אשר מובא מטעם חברות התרופות / מזון רפואי / ציוד רפואי, הינו על אחריות הגוף אשר העביר אלינו את המידע.

 

השימוש באתר הוא על פי "תנאי השימוש באתר" כפי שמתפרסמים באתר.

 

אני מסכים ומצהיר כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר



כניסה למנויים
כתובת דוא"ל:
ססמא:
משתמש חדש

pharmaline-facebook

 

מזונות אולטרא-מעובדים מגבירים את הסיכון לתחלואה בסרטן
20.2.18

 

צריכה מרובה של מזונות אולטרא-מעובדים – כגון קינוחים תעשייתיים, לחם ארוז, בשרים מעובדים וחטיפים – עשויה להגביר את הסיכון לתחלואה בסרטן, כך מציע מחקר תצפית שפורסם בכתב העת BMJ.

 

מעל ל- 100,000 מבוגרים בגיל העמידה מצרפת, ללא סרטן בתחילת תקופת המעקב, מילאו יומני תזונה למשך שנתיים. לאורך מעקב חציוני של 5 שנים, 2% מהנבדקים אובחנו כחולי סרטן.

 

לאחר תקנון לגורמי סיכון פוטנציאליים כגון היעדר פעילות גופנית, צריכת שומנים גבוהה ועישון, נמצא כי כל עלייה של 10% בצריכת המזונות האולטרא-מעובדים, הגבירה את הסיכון הכללי לתחלואה בסרטן (hazard ratio, 1.13) ולתחלואה בסרטן השד בפרט (HR, 1.13).

 

  

לידיעה >>


 

ההודעה הועברה ע"י Pharmaline 


 

הוסף תגובה חדשה
תגובות
לא נשלחו עדיין תגובות.
תנאי השימוש באתרקישוריםצור קשר • כל הזכויות שמורות פארמה-ליין © 2007