הצהרת נכנס לאתר

 

האתר מיועד לרוקחים ולאנשי מקצוע בתחום הפרמצבטיקה בישראל וכן לרופאים, צוות רפואי ואחרים העוסקים בתחומים הרלוונטיים בישראל. המידע הכלול באתר הוא מידע מקצועי ומדעי ומנוסח בהתאם. 

 

האמור באתר ביחס לתכשירים, טיפולים, וטכנולוגיות רפואיות אחרות מיועד למתן מידע כללי בלבד, ואינו מהווה תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע.

 

השימוש בתכשירים, ובטכנולוגיות הרפואיות, או בטיפולים הנזכרים באתר כפוף לתנאי הרישום שלהם ולאמור בעלון לרופא ובעלון לצרכן הרלוונטיים, או למידע בספרות המקצועית הרלוונטית ואין לראות באמור באתר משום עידוד ו/או המלצה לעשיית שימוש בתכשירים, טיפולים וטכנולוגיות רפואיות אחרות שלא בהתאם לתנאים אלה.

 

המידע המופיע באתר זה אשר מובא מטעם חברות התרופות / מזון רפואי / ציוד רפואי, הינו על אחריות הגוף אשר העביר אלינו את המידע.

 

השימוש באתר הוא על פי "תנאי השימוש באתר" כפי שמתפרסמים באתר.

 

אני מסכים ומצהיר כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר



כניסה למנויים
כתובת דוא"ל:
ססמא:
משתמש חדש

pharmaline-facebook

 

"לאחרונה חל שינוי דרמטי בתפיסת ההשמנה בעולם הרפואה"
26.11.17

 

החברה שלנו לוקה, כך נדמה, באובססיביות מסוימת למזון. מצד אחד מסעדות גורמה ותוכניות בישול כובשות כל פינה, ומנגד דיונים בלתי נגמרים על דיאטה, הרזיה ותפריט אישי. האם אתה צמחוני, פלאו או אטקינס? אולי אתה נמנע מאוכל מעובד? למה אתה אלרגי ורגיש? מה מנפח אותך? מה אתה אוהב או לא אוהב? ומה עמדתך, חשוב לנו מאוד לדעת, בסוגיה הרת הגורל של הכוסברה - האם אתה בעד או נגד?

 

בעולם כזה, האם יש עוד מה לחדש בסוגיית ההשמנה וההרזיה? "מי ששואל שאלה כזאת, כנראה לא יודע שזה התחום שמתרחשת בו ההתפתחות הגדולה ביותר בעולם הרפואה", אומר ד"'ר דרור דיקר, מנהל מחלקה פנימית בבית החולים בילינסון ומומחה לטיפול בהשמנה מטעם האיגוד האירופי ללימוד וחקר השמנה. הוא גם מנהלו האקדמי של Diaobesity, הכנס הראשון של החברה הישראלית לחקר וטיפול בהשמנת יתר, המתקיים בימים אלה.

 

 

לכתבה בגלובס >>

 

 

מאת גלי וינרב

הוסף תגובה חדשה
תגובות
לא נשלחו עדיין תגובות.
תנאי השימוש באתרקישוריםצור קשר • כל הזכויות שמורות פארמה-ליין © 2007