הצהרת נכנס לאתר

 

האתר מיועד לרוקחים ולאנשי מקצוע בתחום הפרמצבטיקה בישראל וכן לרופאים, צוות רפואי ואחרים העוסקים בתחומים הרלוונטיים בישראל. המידע הכלול באתר הוא מידע מקצועי ומדעי ומנוסח בהתאם. 

 

האמור באתר ביחס לתכשירים, טיפולים, וטכנולוגיות רפואיות אחרות מיועד למתן מידע כללי בלבד, ואינו מהווה תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע.

 

השימוש בתכשירים, ובטכנולוגיות הרפואיות, או בטיפולים הנזכרים באתר כפוף לתנאי הרישום שלהם ולאמור בעלון לרופא ובעלון לצרכן הרלוונטיים, או למידע בספרות המקצועית הרלוונטית ואין לראות באמור באתר משום עידוד ו/או המלצה לעשיית שימוש בתכשירים, טיפולים וטכנולוגיות רפואיות אחרות שלא בהתאם לתנאים אלה.

 

המידע המופיע באתר זה אשר מובא מטעם חברות התרופות / מזון רפואי / ציוד רפואי, הינו על אחריות הגוף אשר העביר אלינו את המידע.

 

השימוש באתר הוא על פי "תנאי השימוש באתר" כפי שמתפרסמים באתר.

 

אני מסכים ומצהיר כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר



כניסה למנויים
כתובת דוא"ל:
ססמא:
משתמש חדש

pharmaline-facebook

 

ה- AHA מפרסם הנחיות בנוגע להחלפת שומן רווי לשומן לא רווי בדיאטה
20.06.17

 

ה- American Heart Association מחדש את המלצותיו להחלפת שומנים רוויים בשומנים לא רוויים בדיאטה.

לאחר שבחנה מחקרים עדכניים בנושא, הקבוצה מסכמת כי:

 

• הפחתת צריכת השומן הכללית אינה מומלצת – דיאטה ענייה בשומן אינה מונעת מחלות לב כליליות.


• הפחתת צריכת השומן הרווי והגדלת צריכת ה- polyunsaturated fat מפחיתה את הסיכון למחלות קרדיווסקולאריות באופן דומה למושג על ידי טיפול בסטטינים.


• החלפת השומנים הרוויים ב- polyunsaturated או monounsaturated fats מפחיתה את רמות ה- LDL והטריגליצרידים.


• Polyunsaturated fats (לדוגמא, שמן תירס) יעילים יותר מ- monounsaturated fats (לדוגמא, שמן זית) להפחתת תחלואה קרדיווסקולארית.


• הצריכה של שמן קוקוס, שהינו בעיקרו שומן רווי, מעלה את רמות ה- LDL בדומה לשומנים רוויים אחרים.


• המעבר מצריכת שומנים רוויים לשומנים לא רוויים צריכה להיעשות יחד עם היענות לדפוסי דיאטה בריאים כגון דיאטה ים תיכונית או דיאטת DASH.

 

  

 

להודעה >>


 

ההודעה הועברה ע"י צוות PharmaLine

 

 

הוסף תגובה חדשה
תגובות
לא נשלחו עדיין תגובות.
תנאי השימוש באתרקישוריםצור קשר • כל הזכויות שמורות פארמה-ליין © 2007