הצהרת נכנס לאתר

 

האתר מיועד לרוקחים ולאנשי מקצוע בתחום הפרמצבטיקה בישראל וכן לרופאים, צוות רפואי ואחרים העוסקים בתחומים הרלוונטיים בישראל. המידע הכלול באתר הוא מידע מקצועי ומדעי ומנוסח בהתאם. 

 

האמור באתר ביחס לתכשירים, טיפולים, וטכנולוגיות רפואיות אחרות מיועד למתן מידע כללי בלבד, ואינו מהווה תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע.

 

השימוש בתכשירים, ובטכנולוגיות הרפואיות, או בטיפולים הנזכרים באתר כפוף לתנאי הרישום שלהם ולאמור בעלון לרופא ובעלון לצרכן הרלוונטיים, או למידע בספרות המקצועית הרלוונטית ואין לראות באמור באתר משום עידוד ו/או המלצה לעשיית שימוש בתכשירים, טיפולים וטכנולוגיות רפואיות אחרות שלא בהתאם לתנאים אלה.

 

המידע המופיע באתר זה אשר מובא מטעם חברות התרופות / מזון רפואי / ציוד רפואי, הינו על אחריות הגוף אשר העביר אלינו את המידע.

 

השימוש באתר הוא על פי "תנאי השימוש באתר" כפי שמתפרסמים באתר.

 

אני מסכים ומצהיר כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר



כניסה למנויים
כתובת דוא"ל:
ססמא:
משתמש חדש

pharmaline-facebook

 

ההשפעה של צריכת בשרים ממקורות שונים על הסיכון לתמותה, מחקר קוהורט מבוסס אוכלוסיה
18.05.17

 

שיעורי התמותה מכל הסיבות נמוכים יותר בקרב אנשים הנוטים לצרוך עוף ודגים, בהשוואה לאנשים הנוטים לצרוך בשר אדום, אלו ממצאיו של מחקר חדש שפורסם ב- BMJ.

 

במסגרת ה- AARP Diet and Health Study שנערך על ידי ה- NIH נאסף בשנת 1995 מידע על הרגלי הדיאטה של 500,000 מבוגרים אשר מצב בריאותם תועד מדי שנה. רמת הצריכה של בשרים אדומים (כולל חזיר), ובשרים לבנים (עוף או דגים) פולחה לחמישיות, כאשר החמישון התחתון בכל קבוצה הושווה עם החמישון העליון.

 

בתום המחקר בשנת 2011, נמצא כי הסיכון לתמותה מכל הסיבות היה נמוך יותר בקרב הקבוצות שצרכו בשר לבן, וגבוה יותר בקרב הקבוצות שצרכו בשר אדום ומעובד.

 

 

 

לידיעה>>

 

 

הידיעה הועברה ע"י מערכת PharmaLine

 

הוסף תגובה חדשה
תגובות
לא נשלחו עדיין תגובות.
תנאי השימוש באתרקישוריםצור קשר • כל הזכויות שמורות פארמה-ליין © 2007