הצהרת נכנס לאתר

 

האתר מיועד לרוקחים ולאנשי מקצוע בתחום הפרמצבטיקה בישראל וכן לרופאים, צוות רפואי ואחרים העוסקים בתחומים הרלוונטיים בישראל. המידע הכלול באתר הוא מידע מקצועי ומדעי ומנוסח בהתאם. 

 

האמור באתר ביחס לתכשירים, טיפולים, וטכנולוגיות רפואיות אחרות מיועד למתן מידע כללי בלבד, ואינו מהווה תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע.

 

השימוש בתכשירים, ובטכנולוגיות הרפואיות, או בטיפולים הנזכרים באתר כפוף לתנאי הרישום שלהם ולאמור בעלון לרופא ובעלון לצרכן הרלוונטיים, או למידע בספרות המקצועית הרלוונטית ואין לראות באמור באתר משום עידוד ו/או המלצה לעשיית שימוש בתכשירים, טיפולים וטכנולוגיות רפואיות אחרות שלא בהתאם לתנאים אלה.

 

המידע המופיע באתר זה אשר מובא מטעם חברות התרופות / מזון רפואי / ציוד רפואי, הינו על אחריות הגוף אשר העביר אלינו את המידע.

 

השימוש באתר הוא על פי "תנאי השימוש באתר" כפי שמתפרסמים באתר.

 

אני מסכים ומצהיר כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר



כניסה למנויים
כתובת דוא"ל:
ססמא:
משתמש חדש

pharmaline-facebook

 

כולסטרול ירוק
21.02.17

 

אנשים רבים מאמצים דיאטה עשירה בירקות על מנת להוריד את רמות הכולסטרול בדם. אך באופן מפתיע, מתברר כי מרביתם של הצמחים כוללים אף הם כולסטרול. במחקר חדש של מדעני מכון ויצמן למדע פוענחה, לראשונה, שרשרת התגובות הביו-כימיות האחראית לייצור כולסטרול בצמחים. ממצאי המחקר, אשר פורסמו באחרונה בכתב-העת המדעי Nature Plants , עשויים לתרום לפיתוחם של זני צמחים, שמהם יופקו חומרים מבוססי-כולסטרול המועילים לבריאות.

 

הכולסטרול – מולקולה שמנונית המצויה בכל תאי הגוף, שכימאים צרפתים חשפו לראשונה לפני 200 שנה – מוזכר בדרך כלל בהקשרים שליליים. הסיבה לכך היא, שרמות גבוהות של כולסטרול בדם עלולות לתרום להתפתחותן של מחלות לב. אך כולסטרול הוא גם חומר מוצא עבור אלפי כימיקלים שונים, לרבות תרופות. יתר על כן, איננו יכולים להתקיים ללא כולסטרול, שכן נוכחותו בגוף הכרחית לצורך תיפקודם התקין של תאי המוח ושל תאי גוף אחרים.

 


 

 

הוסף תגובה חדשה
תגובות
לא נשלחו עדיין תגובות.
תנאי השימוש באתרקישוריםצור קשר • כל הזכויות שמורות פארמה-ליין © 2007