הצהרת נכנס לאתר

 

האתר מיועד לרוקחים ולאנשי מקצוע בתחום הפרמצבטיקה בישראל וכן לרופאים, צוות רפואי ואחרים העוסקים בתחומים הרלוונטיים בישראל. המידע הכלול באתר הוא מידע מקצועי ומדעי ומנוסח בהתאם. 

 

האמור באתר ביחס לתכשירים, טיפולים, וטכנולוגיות רפואיות אחרות מיועד למתן מידע כללי בלבד, ואינו מהווה תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע.

 

השימוש בתכשירים, ובטכנולוגיות הרפואיות, או בטיפולים הנזכרים באתר כפוף לתנאי הרישום שלהם ולאמור בעלון לרופא ובעלון לצרכן הרלוונטיים, או למידע בספרות המקצועית הרלוונטית ואין לראות באמור באתר משום עידוד ו/או המלצה לעשיית שימוש בתכשירים, טיפולים וטכנולוגיות רפואיות אחרות שלא בהתאם לתנאים אלה.

 

המידע המופיע באתר זה אשר מובא מטעם חברות התרופות / מזון רפואי / ציוד רפואי, הינו על אחריות הגוף אשר העביר אלינו את המידע.

 

השימוש באתר הוא על פי "תנאי השימוש באתר" כפי שמתפרסמים באתר.

 

אני מסכים ומצהיר כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר



כניסה למנויים
כתובת דוא"ל:
ססמא:
משתמש חדש

pharmaline-facebook

 

הקשר בין צריכת פלפלים אדומים חריפים ותמותה: מחקר קוהורט גדול מבוסס אוכלוסייה
19.01.17

  

מטרת המחקר הנוכחי הייתה לבדוק האם קיים קשר בין צריכה של פלפלים אדומים חריפים ותמותה, בהתבסס על קוהורט פרוספקטיבי מבוסס אוכלוסייה מה- National Health and Nutritional Examination Survey (NHANES) III, מדגם מייצג של מבוגרים אמריקאים שהשתתפו במחקר בין השנים 1998-1994.

 

תדירות צריכת הפלפלים האדומים החריפים נבדקה בקרב 16,179 מבוגרים מגיל 18 ומעלה. לאורך 273,877 שנות אדם של מעקב (חציון 18.9 שנים), אירעו 4,946 מקרי מוות. סה"כ שיעורי התמותה בקרב נבדקים שצרכו פלפלים אדומים חריפים היו 21.6% בהשוואה ל- 33.6% בקרב הנבדקים שלא צרכו פלפלים אדומים חריפים (הפחתה אבסולוטית בסיכון של 12%, סיכון יחסי של 0.64). לאחר תקנון למשתנים דמוגרפיים, סגנון החיים ומאפיינים קליניים, יחס הסיכונים היה 0.87. נמצא קשר בין צריכה של פלפלים אדומים חריפים והפחתה של 13% בסיכון למוות מיידי.

 

 

לידיעה  >>


 

הידיעה הועברה ע"י מערכת PharmaLine

 

 

 

 

הוסף תגובה חדשה
תגובות
לא נשלחו עדיין תגובות.
תנאי השימוש באתרקישוריםצור קשר • כל הזכויות שמורות פארמה-ליין © 2007