הצהרת נכנס לאתר

 

האתר מיועד לרוקחים ולאנשי מקצוע בתחום הפרמצבטיקה בישראל וכן לרופאים, צוות רפואי ואחרים העוסקים בתחומים הרלוונטיים בישראל. המידע הכלול באתר הוא מידע מקצועי ומדעי ומנוסח בהתאם. 

 

האמור באתר ביחס לתכשירים, טיפולים, וטכנולוגיות רפואיות אחרות מיועד למתן מידע כללי בלבד, ואינו מהווה תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע.

 

השימוש בתכשירים, ובטכנולוגיות הרפואיות, או בטיפולים הנזכרים באתר כפוף לתנאי הרישום שלהם ולאמור בעלון לרופא ובעלון לצרכן הרלוונטיים, או למידע בספרות המקצועית הרלוונטית ואין לראות באמור באתר משום עידוד ו/או המלצה לעשיית שימוש בתכשירים, טיפולים וטכנולוגיות רפואיות אחרות שלא בהתאם לתנאים אלה.

 

המידע המופיע באתר זה אשר מובא מטעם חברות התרופות / מזון רפואי / ציוד רפואי, הינו על אחריות הגוף אשר העביר אלינו את המידע.

 

השימוש באתר הוא על פי "תנאי השימוש באתר" כפי שמתפרסמים באתר.

 

אני מסכים ומצהיר כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר



כניסה למנויים
כתובת דוא"ל:
ססמא:
משתמש חדש

pharmaline-facebook

 

צריכת בשר אדום והסיכון ל- Diverticulitis בקרב גברים
12.01.17

 

צריכה גבוהה של בשר אדום מגבירה את הסיכון למחלה סעיפית של המעי הגס (diverticulitis) בקרב גברים, כך על פי מחקר חדש שפורסם בכתב העת Gut.

 

כ- 46,000 גברים העובדים במערכת הבריאות ללא סעיפים או כיסים בדופן המעי הגס (diverticulitis) בתחילת המחקר מילאו שאלונים בהם דיווחו על תזונתם מדי 4 שנים, משנת 1986 עד שנת 2012.


לאורך תקופה זו, אירעו 760 מקרים של diverticulitis.

בהשוואה לגברים שנמצאו בחמישון התחתון של צריכת הבשר האדום (1.2 מנות/שבוע), הללו בחמישון העליון (13.5/שבוע) הציגו סיכון גבוה ב- 60% לסבול מ- diverticulitis. ובאופן ספציפי, הסיכון גדל ב- 18% עם כל מנה יומית של בשר אדום, כאשר בשר אדום לא מעובד היה האחראי למרבית הקשר שנצפה.

 

החלפה של מנת בשר אדום אחת פר יום במנת דג או עוף הפחיתה את הסיכון ל- diverticulitis ב- 20%.

 

 

לידיעה >>


 

הידיעה הועברה ע"י מערכת PharmaLine

 

 

הוסף תגובה חדשה
תגובות
לא נשלחו עדיין תגובות.
תנאי השימוש באתרקישוריםצור קשר • כל הזכויות שמורות פארמה-ליין © 2007