הצהרת נכנס לאתר

 

האתר מיועד לרוקחים ולאנשי מקצוע בתחום הפרמצבטיקה בישראל וכן לרופאים, צוות רפואי ואחרים העוסקים בתחומים הרלוונטיים בישראל. המידע הכלול באתר הוא מידע מקצועי ומדעי ומנוסח בהתאם. 

 

האמור באתר ביחס לתכשירים, טיפולים, וטכנולוגיות רפואיות אחרות מיועד למתן מידע כללי בלבד, ואינו מהווה תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע.

 

השימוש בתכשירים, ובטכנולוגיות הרפואיות, או בטיפולים הנזכרים באתר כפוף לתנאי הרישום שלהם ולאמור בעלון לרופא ובעלון לצרכן הרלוונטיים, או למידע בספרות המקצועית הרלוונטית ואין לראות באמור באתר משום עידוד ו/או המלצה לעשיית שימוש בתכשירים, טיפולים וטכנולוגיות רפואיות אחרות שלא בהתאם לתנאים אלה.

 

המידע המופיע באתר זה אשר מובא מטעם חברות התרופות / מזון רפואי / ציוד רפואי, הינו על אחריות הגוף אשר העביר אלינו את המידע.

 

השימוש באתר הוא על פי "תנאי השימוש באתר" כפי שמתפרסמים באתר.

 

אני מסכים ומצהיר כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר



כניסה למנויים
כתובת דוא"ל:
ססמא:
משתמש חדש

pharmaline-facebook

 

systematic review: הבסיס המדעי להנחיות הממליצות על צריכת הסוכר
22.12.16

  

איכות הראיות התומכות בקווים המנחים להפחתת צריכת הסוכר הינה "נמוכה עד נמוכה מאוד", כך על פי סקירה סיסטמטית שפורסמה ב- Annals of Internal Medicine. יש לציין כי הסקירה נערכה על ידי קבוצה הממומנת על ידי תעשיית המזון.

 

החוקרים סקרו את הראיות העומדות בבסיסם של תשעה קווים מנחים לבריאות הציבור שפורסמו בין השנים 2002-2015. ההנחיות כוללות 12 המלצות לצריכת סוכרים בדיאטה, וכולן קוראות להגבלת הצריכה של סוכרים מוספים. תופעות הלוואי הפוטנציאליות של צריכת הסוכרים עשויות לכלול היארעות של עששת השיניים, השמנה, סוכרת סוג 2 ותחלואה קרדיווסקולארית.

 

החוקרים סיכמו כי ההנחיות "אינן עומדות בקריטריונים המגדירים המלצות אמינות ומבוססות על ראיות באיכות נמוכה."

 

 

לידיעה  >>


 

הידיעה הועברה ע"י מערכת PharmaLine

 

 

 

 

הוסף תגובה חדשה
תגובות
לא נשלחו עדיין תגובות.
תנאי השימוש באתרקישוריםצור קשר • כל הזכויות שמורות פארמה-ליין © 2007