ה- U.S. Departments of Agriculture and Health and Human Services פרסמה את ה- 2015–2020 Dietary Guidelines for Americans. ע"פ ההמלצות החדשות:
• יש לבחור דפוס אכילה בריא שניתן לדבוק בו למשך זמן ארוך, יש לקחת בחשבון את ההעדפות האישיות של כל אדם, רקע תרבותי ותקציב.
• יש לצרוך מגוון מזונות (nutrient-dense foods) מכל קבוצות המזון בכמויות המומלצות. יש להרבות בצריכת ירקות (כולל ירוקים כהים, אדומים וכתומים), פירות, דגנים מלאים, מוצרי חלב דלי שומן, פירות ים, בשר רזה, עוף, קטניות, ביצים, אגוזים, ושמנים.
• יש להגביל את צריכת הסוכרים המוספים (10%> מהקלוריות), נתרן (2300 mg/day> עבור אנשים מגיל 14 ומעלה) ושומן רווי (10%>). יש להימנע משומןtrans .
• יש להחליף מזונות לא בריאים ומשקאות אלכוהוליים במזונות בריאים מכל קבוצות המזון. יש להתחיל בשינויים קלים – לדוגמא, להחליף מזונות מדגנים מזוקקים לדגנים מלאים.
• יש לעודד ולתמוך בקיום דפוסי אכילה בריאים במקומות שונים, כולל בבית, בעבודה ובבית הספר.
הידיעה הועברה ע"י מערכת PharmaLine