הצהרת נכנס לאתר

 

האתר מיועד לרוקחים ולאנשי מקצוע בתחום הפרמצבטיקה בישראל וכן לרופאים, צוות רפואי ואחרים העוסקים בתחומים הרלוונטיים בישראל. המידע הכלול באתר הוא מידע מקצועי ומדעי ומנוסח בהתאם. 

 

האמור באתר ביחס לתכשירים, טיפולים, וטכנולוגיות רפואיות אחרות מיועד למתן מידע כללי בלבד, ואינו מהווה תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע.

 

השימוש בתכשירים, ובטכנולוגיות הרפואיות, או בטיפולים הנזכרים באתר כפוף לתנאי הרישום שלהם ולאמור בעלון לרופא ובעלון לצרכן הרלוונטיים, או למידע בספרות המקצועית הרלוונטית ואין לראות באמור באתר משום עידוד ו/או המלצה לעשיית שימוש בתכשירים, טיפולים וטכנולוגיות רפואיות אחרות שלא בהתאם לתנאים אלה.

 

המידע המופיע באתר זה אשר מובא מטעם חברות התרופות / מזון רפואי / ציוד רפואי, הינו על אחריות הגוף אשר העביר אלינו את המידע.

 

השימוש באתר הוא על פי "תנאי השימוש באתר" כפי שמתפרסמים באתר.

 

אני מסכים ומצהיר כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר



כניסה למנויים
כתובת דוא"ל:
ססמא:
משתמש חדש

pharmaline-facebook

 

בשר והדרך בה מכינים אותו, והקשר למחלת האלצהיימר
09.03.14

 

Advanced glycation end products או AGEs, הנפוצים בדיאטה המערבית, מדכאים את רמות ה- sirtuin, גורם מפתח בהגנת הגוף מפני מחלת האלצהייר. כך מצאו חוקרים מארה"ב.

 

החוקרים מצאו כי AGEs גורמים לשינויים מוחיים הדומים לאלו המתרחשים במחלת האלצהיימר וטרום-סוכרת.

 

AGEs המופיעים לרוב בריכוזים נמוכים בגוף, מצויים בריכוזים גבוהים במוצרי מזון מעובדים מהחי המוכנים בצורות הכוללות חום גבוה כגון גריל או ברביקיו.
 
החוקרים מצאו כי עכברים שצרכו את המזונות הללו הציגו רמות גבוהות של AGEs, אשר בין שאר השפעותיהם, מדכאים את רמות ה- sirtuin, או SIRT1, גורם מפתח בהגנת הגוף מפני מחלת האלצהיימר כמו גם מפני הסינדרום המטבולי, מצב טרום סוכרתי.

 

המחקר מציע כי הגבלת הצריכה של AGEs עשויה לסייע כנגד דמנציה הקשורה במחלת האלצהיימר, כמו גם נגד סוכרת

 

.

 

 
הידיעה הועברה ע"י מערכת PharmaLine
 
 
 
 
 

 

הוסף תגובה חדשה
תגובות
לא נשלחו עדיין תגובות.
תנאי השימוש באתרקישוריםצור קשר • כל הזכויות שמורות פארמה-ליין © 2007